• +44 (0)1444 870333

Customer Notice:

We are operating as normal and despatching orders world-wide. International orders are currently taking longer than usual to arrive

Deltron Trading BV

Supplier of bhi DSP noise cancelling products for Amateur Radio

Deltron Trading is als importeur/groothandel actief in 2 productgroepen.

Wij zijn o.a. distributeur van Diamond Antenna, Daiwa en AOR; kwaliteitsproducten voor professionals en amateurs. Daarnaast leveren wij hoogwaardige coaxkabel (Ecoflex, Aircell, Aircom) en connectoren. Een belangrijk onderdeel van een antenne-installatie, vergelijkbaar met een ketting. Hij is net zo sterk als de zwakste schakel.

Ook leveren wij radiocommunicatie-apparatuur voor de professionele markt. Zoals portofoons, mobilofoons en accessoires (headsets, antennes, montagemateriaal, etc).

Onze tweede productgroep zijn de weerstations. Hierbij kunt u denken aan alles voor de hobbyist tot de professional, met zeer veel toepassingen. Er is heel veel meetbaar aan het weer. Denk maar eens aan hoeveelheid en soort neerslag, hoge of lage luchtdruk, zonne-uren, windsterkte en dergelijke.

Agrariërs, tuinders en telers hebben natuurlijk veel baat bij klimatologische informatie maar ook glazenwassers, wegenbouwers, evenementenorganisaties etc.

U vindt onze producten bij de speciaalzaken en/of webshops.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in onze producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Address

  • Buitenvaart 1407A
    7905 SJ HOOGEVEEN

Contact

  • +31 528 268816
  • +31 528 27222